Manu Chao Acoustic ES / FR

#skapunk #reggae #champa #latin-alternative

09.09. Szombat, 22:00-01:00 | Szentháromság tér

Lázadó, többnyelvű, besorolhatatlan, mint a Balkán. Az élő legenda, békeharcos, ska punk partizán Manu Chao sem maradhat ki a BALKAN:MOST programjából, még ha nem is a félsziget szülötte. Chao mindenhol otthon van, a világ legnagyobb színpadain és foglalt házak falai közt, Veszprémbe is egy kis akusztikus formációval érkezik. A lényeg a mosoly, a hang, a gitár, a Me Gustas Tu és a Clandestino, amik annyira örökérvényűek, mint a Manut mozgató spiritusz. 

Az exkluzív koncerten nagyot mártózhat a közönség a Manu magicben: a több, mint 2 órás különkiadásban a legnagyobb slágerekre, új számokra és nagy közös éneklésre is futja Veszprém szívében. Ezt a szervezők egy elkülönített helyszínen tudják biztosítani, ezért kérünk mindenkit, vegyék figyelembe a különleges koncertre vonatkozó különleges feltételeket:

A BALKAN:MOST összes koncertje ingyenes, kivéve az exkluzív Manu Chao koncert.

A koncerten a művész különös kérése értelmében korlátozott létszámú látogató vehet részt. 

Egy személy maximum két jegyet vásárolhat. Javasoljuk, hogy mielőbb vedd meg a jegyed a koncertre az alábbi linken!  A koncertjegy névre szól. A koncertre történő belépés során a jegyvásárlónak igazolnia kell, hogy az általa felhasználni kívánt jegy vagy jegyek az ő nevére szólnak. Az igazolás fényképes igazolvány felmutatásával történhet.

A koncertre kizárólag a Vár utca felőli fesztiválkapun keresztül engedjük be a látogatókat.

A jegybirtokos a Rendezvény területére való belépéssel a Balkan:MOST Fesztivál ÁSZF-et és a Rendezvény Házirendjét magára nézve kötelezőnek fogadja el. 

JEGYVÁSÁRLÁS

TELTHÁZ!

 

Amennyiben a jegyvásárló nem a résztvevő nevére szóló fiókból vásárolta meg a jegyet és nem a résztvevő neve került rá, vagy a jegybirtokos valamilyen rajta kívül álló okból mégsem tud részt venni az eseményen, és a jegyeket át kívánja ruházni valakire, erre a következőképpen van lehetőség:

  • Az új jegybirtokosnak, akire átruházná a jegyet, első lépésként regisztrálnia kell a VEB2023 mobil appban. Kérjük, figyeljen arra, hogy az appon belüli személyes adatait kibővítse a jegyre kerülő névvel.
  • A regisztrációt követően adatait ellenőrizheti a jegy.veb2023.hu oldalon is a ikonra kattintva.
  • A korábbi jegybirtokosnak, aki átruházná a jegyet, egy emailt kell írnia a jegy@veb2023.hu-ra, amelyben megnevezi az új jegybirtokost és az új jegybirtokos email címét, akire átruházza a jegyet (és aki ezzel párhuzamosan regisztrált VEB2023 mobil appban).
  • Ezután a VEB2023 kiküldi az átruházott jegyet az új jegybirtokosnak, illetve a jegyek megtalálhatók lesznek a VEB2023 mobilalkalmazás „Belépőim” menüpontja alatt is.

A jegyátruházás határideje: szeptember 8., 16 óra

Mindenkit kérünk, hogy ha nem a nevére szóló jeggyel rendelkezik, a fenti határidőig online tegye meg a névátírást. 

A helyszínen egy két tanús jegyátruházási nyilatkozat ellenében tudunk csak a jeggyel mást beengedni. A nyilatkozatokat az EKF Infopontban kérjük bemutatni, az esemény napján 17:00 – 20:00-ig.  (A nyilatkozat szövegezésére javasoljuk: “Én, ….. (szül. hely és idő, anyja neve, lakcím) a Manu Chao Acoustic veszprémi, 2023.09. 09. napján tartandó koncertjére szóló jegyemet ezúton átruházom ……-re (szül. hely és idő, anyja neve, lakcím;  két tanú által aláírva).” 

A jegyet a koncert napján az EKF Infoponton (cím: 8200 Veszprém, Kossuth utca 21). 17:00 – 20:00 óra között, illetve a Vár utca felőli fesztiválkapunál 19:30 órától lehet karszalagra váltani. A sorban állás elkerülése érdekében javasoljuk, hogy időben érkezzen a helyszínre. 

A koncertre kizárólag a Vár utca felőli fesztiválkapun keresztül van lehetőség belépni.  

Házirend

Általános Szerződési Feltételek