Partnerek

VEB 2023

Magyarország új kulturális – kreatív régiója közös pályázattal nyerte el a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címet. Sokszínű programjaival, fejlesztéseivel segít a térséget európai kulturális-kreatív színtérré emelni. Pezsgő élettel teli megújuló városi terek, Veszprém, a Bakony és a Balaton új, közös identitása, a kulturális-kreatív ipar új otthona, az Európa Kulturális Fővárosa program víziója.

 

 

Hangvető

A Hangvetőben 2003 óta foglalkozunk rendezvények szervezésével, kulturális fejlesztési stratégiai tanácsadással és kivitelezéssel. A világzene közép- és kelet-európai piacán központi szerepet töltünk be. Számtalan nemzetközi projektünk és zeneipari szakembereknek szóló képzési programunk, népszerű fesztiváljaink, és zenei tartalmaink tesznek minket különlegessé.

 

 

Most Music

A MOST – híd a balkáni zenéért program célja, hogy támogassa a régió zenei szakembereit és zeneiparát. Ezt a balkáni és nyugat-európai szakemberek összeköttetésével, és a régió exportjának megerősítésével teszi. Zenészeket, kezdő menedzsereket, fesztiválokat és koncerthelyszíneket, valamint kreatív városi projekteket támogatunk.

 

 

Piranha Arts

A berlini székhelyű Piranha Arts a legendás WOMEX márka tulajdonosa. A WOMEX – Worldwide Music Expo – a legnemzetközibb és legsokszínűbb kulturális és zeneipari esemény a világon, egyben a legnagyobb zenei konferencia is. A WOMEX szakmai vásárral, filmprogrammal, showcase koncertekkel teljes.